Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of D:\www\droogpakken.be\www\includes\common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 569 of D:\www\droogpakken.be\www\includes\menu.inc).

Toen ik vele jaren geleden begon met duiken ging het allemaal zo geen vaart lopen.  Koud water niet voor mij, een droogpak  ga ik nooit kopen,   wrakken en grotten ga ik nooit in, VEEL te gevaarlijk! Nu ondertussen blijven niet veel meer van die voornemens overeind!  Duiken met natpak  doe ik niet meer en wrakduiken en voornamelijk grotduiken is nu de essentie.  Bij dit alles, is de basis van duiktechnieken en uitrusting  belangrijk!  Goede ademapparaten, wings en vinnen zijn genoeg    maar hetgeen dat heel persoonlijk is en zeer belangrijk voor de trim en beweeglijkheid is de pasvorm en kwaliteit van uw droogpak.  Een droogpak dat te stug, te groot of snel stuk gaat wil niemand.  Wat Blackpearl Benelux voor u kan doen is een toppak leveren  met een ongezien schappelijke prijs.

Toen ik kennis maakte met ISE (Innerspace Explorers) was ik onder de indruk van de afwerking, uitrusting en kwaliteit van deze pakken.  Enkele weken later had ik mijn eigen maatpak en overtrof dit elke verwachting.  Het is ook dan, dat ik besloten heb om deze pakken in te voeren  in België, wat dan uiteindelijk de Benelux geworden is.

Tom Suetens